• Сподели на:

Кога мачката прв пат го гледа бебето (ВИДЕО)

___

Со еден напред две назад, мачето го душкаше, проучуваше и посматраше со многу внимание у чудење.

Кога некој непознат доаѓа на ваша територија, дефинитивно не ви е сеедно. Како изгледаше средбата на ова маче и бебето погледнете на ова видео кое освои многу срца:

Macka prvi put vidi bebu


Оставете коментар

___