• Сподели на:

Кога ќе ја видите оваа играчка за секс, ништо нема да ви биде јасно!

___

Ова не е четкичка за заби која има уште еден додаток, ниту е жилет. Колку и да изгледа невообичаено овој предмет, станува збор за вибратор и тоа не било каков.

Ultimate G vibrator е играчка за секс која гарантира дополнителна екстаза!

1

Овој вибратор со малку страшен изглед го дизајнирал медицински тим на експерти за брендот на играчки за секс  “Ann Summers”, а наводно доведува до ултимативен оргазам.

Потребно ви е дополнително клиничко објаснување? Поголемата „глава“ на вибраторот е наменета за дополнителна стимулација на Г точката, додека другата помала „глава“ служи за стимулација на  клиторисот.

2

Оваа играчка за секс, благодарение на посебно дизјанираниот облик, ветува дека жените ќе доживат оргазам како никогаш досега.

Иако има прилично необичен изглед, поради кој би можеле сенешто да си помислите, не би било фер да осудувате, а пред да и дадете шанса на оваа играчка за уживање. Кој знае, можеби ќе ве воодушеви.


Оставете коментар

___