• Сподели на:

Kaков Том Круз: Оваа мачка го може невозможното

___

Мачката на ова видео може да му парира на Том Круз во филмот ‘’Невозможна мисија’’ со оглед на своите способностии, елегантното движење и фантастичните скокови, како тие на агентот од акциониот филм.

Се започна кога сопственикот на оваа црна мачка фрли играчка глушец, а што потоа се случи погледнете на  видеото.

Mission: Impurrrsible


Оставете коментар

___