• Сподели на:

Како пеликан во лет гледа на светот? (Видео)

___

Овој пеликан го напуштил неговото јато пред да научи да лета, па во учењето му помогнале вработените во кампот “Greystoke Mahale” во Танзанија.

Пеликанот научил да лета, а неговите учители на неговиот прекрасен клун му закачиле „GoPro“ камера и го снимиле ова прекрасно филмче.

Уживајте!

GoPro: Pelican Learns To Fly


Оставете коментар

___