• Сподели на:

Како мажите ја објаснуваат вагината

___

Веднаш ќе ја решиме оваа недоумица: Прилично погрешно…

Колку мажи знаат за женската анатомија? Излезе, не толку многу! Тоа што не се баш сигурни каде се наоѓа грлото на матката, можеби и можеме да им простиме, но на погрешни одговори за клиторисот? Ееее тука веќе нема оправдување!

Група мажи добиле медицински модел на женскиот репродуктивен орган, а потоа им се поставени низа прашања поврзани со тоа. Иако имало неколку добри одговори, во глобала, можеме да кажеме дека дечките не се баш најдобро наштелувани кога е во прашање женската анатомија!

Погледнете го видеото:

Men Explain The Vagina


Оставете коментар

___