• Сподели на:

Интересна колекција на купатила

___

Италијанскиот бренд Картел, добро познат по користењето на пластика, и легендарниот швајцарски произведувач на керамика за купатила Лауфен, ги здружиле силите за да создадат нова колекција на купатила кои ги нарекле Картел од Лауфен.

Главни дизајнери биле Лудовика и Роберто Паломба кои развиле меѓусебно поврзан систем, каде што кадите санитариите, славините, тушевите, осветлувањето и аксесоарот коегзистираат со максимална флексибилност, менувајќи го својот изглед, за како камелеон да се прилагодува на барањата на секој.

Kartell_by_Laufen_02-600x900

18_Kartell-by-Laufen-ambience-1200x1800

laufenKartell05


Оставете коментар

___