• Сподели на:

Идеални поклони за Валентајн

___

Пронаоѓањен а вистинскиот поклон е прав предизвик, а играчките, плишаните мечиња, свеќи, дипломи за најдеобра девојка и најдобро момче ги преплавиле продавниците…

Пред да тргнете во потрага, размислете за максималната цена која сте спремни да ја платите. Избегнувајте претерано скапи поклони на почетокот на врската  добро размислете околу преферанциите на личноста која ви е драга. Поклонот не е нужно врзан за Валентајн, но покажува дека добро го познавате партнерот и можете да направите подобар избор од оние накити со срциња и слично.

Поклони со кои можете да погрешите

 • Поклон бонови за разни продавници и услуги (масажа, патување, курс за странски јазик, пробно возење на автомобил од соништата…).
 • Козметички производи
 • ЦД со заеднички песни
 • Секси играчки
 • Долна облека за неа или него
 • Букет цвеќиња
 • Парфеми
 • Накит
 • Романтична вечера за двајца кои сами сте ја подготвиле

Оригинални поклони

 • Чоколаден крем за осликување на телото
 • Професионални секси фотографии
 • Стриптиз само за неговите/нејзините очи
 • Компилација на заеднички фотографии во албум, на шала во облик на сложувалка
 • Љубовно писмо или песна во шише, персонализирана видео порака
 • Клич за станот или четка за заби
 • Панорамски лет со авион или балон
 • Катанец за цечна љубов

 


Оставете коментар

___