• Сподели на:

Идеален ден на еден маж: Четири часа секс и три часа работа!

___

Покрај секс, момците остатокот од својот идеален ден би го поминале со својот таблет во тоалет, јадејќи и спиејќи.
Како би изгледам идеалниот ден на еден маж? Истражувањата покажале дека мажите со задоволство би практикувале секс четири часа ,а само три часа или половина работно време би поминувале работејќи.
Мажите своето време би го распоредили така што би поминувале четири часа и деветнаесет минути водејќи љубов, три часа работејќи ,а наредните три часа во дружба со своето семејство и пријатели.
seks-1376317048-10614
Во текот на денот , два часа и 38 минути, мажите би поминале во јадење и пиење ,додека на средување на својот изглед би потрошиле само 29 минути од своето драгоцено време.
Според овие истражувања посилниот пол остатокот од своето слободно време би го поминале во спиење.
Дури 64 отсто од мажите изјавиле дека ‘’кратко’’ време поминуваат со својот паметен телефон во тоалетот, додека 26 отсто нив изјавиле дека во глава си прават планови што треба да направат во текот на денот додека се во кревет со својата девојка.
Истражувањето покажзало дека 51 отсто од мажите со помалку од 34 години, поминуваат доста време грижејќи се да не пропуштат нешто во животот – своето драгоцено време.
Повеќето од нив би се откажале од неколку часа дружба со пријателите, ако тоа би им донело доволно време да се фокусираат на поважни работи.

Оставете коментар

___