• Сподели на:

Дали лабелото прави зависност и дали бешиката може да пукне?

___

Колку пати сте слушнале дека лабелото прави зависност и дека бешиката може да пукне ако голго држите? Знаете дека тоа не е воопшто точно?

 

Погледнете го видеото дали овие трвдења, и уште некои кои се распространети, се воопшто точни?

 

4 Weird Body Questions


Оставете коментар

___