• Сподели на:

5 минути кои ќе ви го разубават денот: Тие се бестрашни и забавни! (ВИДЕО)

___

И фоката може прави стомачни, кучето да сурфа, лавот да бакне, коњот да игра, а мачката да лета со падобран.

Нивната природа е како нашата – овие животни имаат сила, желба, љубопитни очи и немирен дух. Знаат да си играат како деца, но и да бидат бестрашни борци ако треба.

Погледнете го ова видео и остете ја нескротливата природа на овие животни, нивната груба но и мила страна, а пред се вољата за живот и забава.


Оставете коментар

___