• Сподели на:

Ниту е убава, ниту згодна, но е интересна: Заработува стотици илјади долари од својата скромна соба

___

Рејчел Мајер (26) или Бани е своја и посебна. И тоа е успех да профитира, бидејки оваа девојка е една од најголемите звезди на youtube. Она снима клипови како да се шминкате, предлага како да се облечете. Како да изгледате, се бави со паранормални појави и рецензии – а годишно заработува преку пола милион долари.

Тинејџерките ширум светот ја обожуваат и каде и да се појави чекаат по неколку саати само да ја запознаат.

Она што повеќе од три милиони фанови и следбеници најмногу го ценат е тоа што таа е оригинална и своја. Исто така, една е од ретките децата кои ја обожуваат, а и родителите ја одобруваат.

Затоа Бани цело време добива различни понуди да рекламира одредени производи. Таа за сега не влегува во такви работи и го работи само тоа што таа го сака.

NAILS ON THE GO- DOES THIS THING REALLY WORK?


Оставете коментар

___