Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Секој почеток е тежок. Кога само што започнувате да работите во нова компанија, логично е да направите неколку грешки. Новата работа може да биде...

Wall Street

Дали некогаш сте го почувствувале тој нагон во себе да станете истражувач на новиот свет? Некој што храбро шета низ пустина, џунгла и кој...

Wall Street

Ако некогаш сте чуле за електричниот Walkcar, сигурно сте биле разочарани од информацијата дека е достапен само за јапонскиот пазар. Но, веќе не. „Cocoa...

Wall Street

Колку е ефикасен активизмот преку ИнтернетАнти-расистичкото движење Black Lives Matter во Америка масовно се шири низ целиот свет благодарение на социјалните мрежи. Но, се...

совети

Многу млади жени професионалки се преплашени дека никогаш нема да им се обрне внимание на нив, дека ќе бидат игнорирани и прескокнати  за потенцијалните...

совети

Голем дел од успесите кои ќе ги достигнеме целосно зависат од нашите системи на верување, од силата на нашето верување во тоа колку е...

совети

Сакате ли да го испрограмирате мозокот и телото да останат активни во текот на денот? Внимавајте  на следниве 3 работи, кои што успешните луѓе...

Advertisement
Advertisement