Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Иако пандемијата корона вирус практично ги уништи буџетите на многу земји во светот, некои успеаја да му одолеат, па дури и да профитираат за...

Wall Street

Како што знаете, најбогатите луѓе во светот внимателно го избираат своето место на живеење, земајќи ги предвид низа фактори… Многу дестинации на нашата планета...

Wall Street

Не секоја славна личност е родена под светлиот рефлектор – всушност, многу од нив го започнале својот работен век на сосема обични работни места,...

Wall Street

Иако денес ги препознаваме по милијардите долари на нивните банкарски сметки, најбогатите луѓе во светот во повеќето случаи не се родени богати… Всушност, многу...

совети

Многу млади жени професионалки се преплашени дека никогаш нема да им се обрне внимание на нив, дека ќе бидат игнорирани и прескокнати  за потенцијалните...

совети

Голем дел од успесите кои ќе ги достигнеме целосно зависат од нашите системи на верување, од силата на нашето верување во тоа колку е...

совети

Сакате ли да го испрограмирате мозокот и телото да останат активни во текот на денот? Внимавајте  на следниве 3 работи, кои што успешните луѓе...

совети

Рано станување, брзање и типична женска суета… речиси секое утро оваа комбинација е присутна во животот на секоја вработена жена. Меѓутоа денес нема да...

Advertisement
Advertisement
Advertisement