Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Грижата за косата и грижата за скалпот се две различни нешта. Повеќето луѓе го гледаат пилингот на скалпот како непотребен дополнителен чекор во веќе...

Green Tea

Есента е најдобро време за уживање во фини и здрави чорби. Иако многумина ја запоставуваат, леќата е идеална основа за подготовка на разни јадења...

Green Tea

Иако има многу ограничено време кога може да се набави хинап, а малкумина ги продаваат на пазарите, дознајте зошто треба да го јадете ова...

Green Tea

Дали палео диетата, план на исхрана по моделот на праисторискиот начин на човечка исхрана е точна за современиот човек? Што е палео диета и...

Совети за Здравје

Доколку се удрите, а склони сте на модрици и хематоми, овие совети се вистинско решение за вас. На болното место ставете ладна облога и...

Совети за Здравје

Истражувањето спроведено во Кинг колеџот во Лондон покажува дека изложеноста на сонце и количината на витамин Д во организмот имаат влијание на астмата. Според...

Совети за Здравје

Портланд – Биолозите стигнаа на чекор до клонирањето луѓе. Научниците направиле за прв пат клониран човечки ембрион користејќи клетки од кожата. Во иднина така...

Advertisement