• Сподели на:

Колку се 2000 калории?

___

Многу од вас сакаат да започнат здрав режим на исхрана или некоја диета, но скоро секогаш постои оној проблем со броење на калориите… Можеби имаме решение за тоа…

 

На ова видео можете да видите колку намирници и на кој начин точно содржат 2000 калории, односно препорачливиот дневен внес на калории. Ова ќе ви помогне да направите распоред на исхрана кој ви одговара.

 

Па девојки, среќно!

 

What 2000 Calories Looks Like


Оставете коментар

___