• Сподели на:

Како изгледаат 2000 калории?

___

Секој кој сака да се справи со својата фигура го има на ум оној магичен број од 2000 калории…Но, колку е тоа всушност ако се смета низ намирници?

Многу од вас сакаат да се свртат кон поздрав режим на исхрана или некој вид на диета, но речиси секогаш постои оној проблем на пресметување на калории…Можеби имаме решение…

Во приложеното видео може да погледнете колку намирници и на кој начин содржат точно 2000 калории, односно препорачаната дневна количина. Видеото ќе ви помогне во согласност со она што го гледате, да направите распоред на исхрана која на вам ви одговара. Со среќа, девојки!

What 2000 Calories Looks Like


Оставете коментар

___