• Сподели на:

Брза и ефикасна диета со суви сливи

___

Диетата која е популарна за оние кои би сакале да симнат 2-3 килограми за неколку дена, е премногу едноставна.

  • Доручек : 6 суви сливи
  • Ужина: 1 јаболко
  • Ручек : 1 варено јајце и 1 виршла
  • Ужина : Исто како и ручекот
  • Вечера: 1 чаша јпгурт

Додатни препораки: се препорачува на потполно здрави личности и тоа за одреден временски период и не повеќе 3-4 дена. Исто така е задолжителна физичка активност во траење од најмалку 15-20 минути. Ако правилно се спроведува, се губи околу 1 килограм на ден.

 


Оставете коментар

___