• Сподели на:

Jeremy Scott за Moschino: Ова е резултатот од соработката

___

Има многу коментари кои следуваа по објавата дека ексцентричниот Jeremy Scott ќе ги превземе работите во Moschinо. Додека некои го славеа неговото креативно лудило, многумива беа скептични пред оваа промена во брендот кој со децинии функционира на стабилни темели.

Меѓутоа, судејќи по првите фотографиие кои ја откриваат  предесенската колекција, Jeremy добро се снајде во својата нова работа.

Еве неколку детали од новата колекција:

4

1

2

3


Оставете коментар

___