• Сподели на:

Видео: Една ЛЕПОТИЦА направи пародија на 27 женски начини на играње…пронајдете се себе си

___

“Хероината“ од видеото навистина се потруди на забавен начин да ги претстави сите начини на играње кои ги има приметено во клубовите и дискотеките.

Погледнете го видеото, и постои огромна шанса да се препознаете.

Как танцуют девушки - How girls dance in a club


Оставете коментар

___