Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fine Living

Хотелот Вила Хонег е единствен бутик хотел со 5 sвездички, сместен на планините во Бергенсток кај Луцерн, Швајцарија. Овој хотел датира од 1905 година...

Fine Living

Во јужна Кина покрај реката Перл лежи распространетиот град Гуанѕу. Како еден од најнаселените градови во Кина со широк спој на култура, бизнис, трговија...

Fine Living

Откако ги освои медиумските платформи, Елиса Капито работи во областа на архитектурата во последните неколку години, стекнувајќи го потребното знаење за внатрешен дизајн. Активна...

Fine Living

Приватните авиони се дел од секојдневниот живот на најбогатите луѓе во светот, но очигледно, овој модел ќе биде достапен само за некои од нив…...

Fine Living

Стаклената конструкција исполнета со уметност е модернистички лавиринт во градот на ангелите, дизајниран од славниот архитект Вилијам Переира. Поранешната холивудска куќа на Френк Синатра,...

Fine Living

Велосипедизмот во затворен простор е една од најпопуларните форми на домашем фитнес… Меѓутоа, ако немате просторија дизајнирана како теретана, тренажниот велосипедот дефинитивно ќе го...

Fine Living

Сместено во Бел Харбор, мало луксузно село во Мајами, Флорида. Сара Зохар, директорка на фирмата Сара З Дизајнс, исто така со седиште во градот,...

Fine Living

„Мандевил“ е едно од оние презимиња што силно предизвикуваат благородништво, слично како Кавендиш или Монтагу, но додека последните две аристократски имиња имаат свои истоимени...

Advertisement