До здраво срце ве делат само 6 чекори

Здравото срце се смета за темел на здравиот живот, па затоа добро е да направите нешто сами за себе. Со помош на овие 6 едноставни чекори Вашето срце и понатаму ќе продолжи со  здравата работа. Почнете веднаш: 1. Вежбање 1 час во денот е доволно за да го одржите здравјето …