Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Во време на алергии, овој трик може да ви го спаси животот! Сите знаеме дека лимонот е одличен извор на хранливи материи и витамини....

Green Tea

Двајца австралиски експерти за мапирање на лицето откриле вообичаени „знаци“ на лицето кои би можеле да помогнат во откривање на разни болести во раните...

Green Tea

Треска, отежнато дишење, скратен здив и сува кашлица се најчестите симптоми на Ковид-19. Бидејќи овие симптоми се присутни кај други болести, како што се...

Green Tea

Бананата е вкусно тропско овошје, кое содржи изобилство на витамини и минерали. Затоа со секојдневното нејзино конзумирање може да се спречи појава и развој...

Совети за Здравје

За време на хроничен стрес,  телото произведува  поголема количина на хормонот за стрес, што влијае на несоница, дебелина, намалена меморија и концентрација. Сето тоа...

Advertisement
Advertisement
Advertisement