• Сподели на:

Вежби за странични стомачни мускули

___

Ако се мислите како да се ослободите од вашите “спојлери”, тогаш погледнете го ова видео за вежби кои ќе ги обликуваат страничните стомачни мускули. Најдобро е тоа што не ви е потребна простирка, бидејќи сите вежби се прават во стоечка положба. За вториот дел од тренингот ќе ви биде потребно само едно столче.

Бидете сигурни дека дишете правилно и ги ангажирате вашите стомачни мускули додека работите.


Оставете коментар

___