• Сподели на:

Направете 10-минутен тренинг и истопете го вишокот на масти

___

Пред да ги започнете вежбите морате да бидете добро загреани.

Пред вас се 10 вежби, од кои секоја трае по 45 секунди, а ви останува само по 10 секунди одмор по секоја вежба.

Се што ви е потребно е ѕид и една топка.


Оставете коментар

___