Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Совети за Фитнес

3 вежби за совршено убави гради

Сите сакаме нашите гради да имаат убава форма и да не бидат виснати. Затоа почнете со оваа програма за вежбање која ќе ви помогне да го остварите истото…

1 вежба

Користејќи тегови од 3 килограми како држачи. Поставете се како да правите склекови но нозете раширете ги повеќе за да одржувате рамнотежа. Кренете ја десната рака заедно со тегот се додека со другата не ја оформат буквата Т. Вратете се во почетната положба и истото повторете го со другата рака. Истото направете го 10-20 пати.

2 вежба

Легнете на грб. Во рацете земете ги тековите, дланките нека ви бидат свртени кон лицето. Лактите доближете ги до телото и не ги дигајте нагоре. Вдишете и доближете ги теговите 1 цм до градите, потоа издишете и вратете ги во почетната положба. Истото направете го 10-20 пати.

3 вежба

Легнете на грб. Теговите држете ги над вашето чело, а дланките нека бидат свртени нагоре. Со двете раце исцртајте ја буквата С кон вашите колкови. Рацте цело време нека ви бидат ниско поставени, односно на висината од почетната положба. Истото направете го 10-20 пати.

Прочитај

Route 66

Фасцинантниот Астро од 1967 година им овозможи на неговите дизајнери да ги истражуваат границите помеѓу убавина и ниска повлечена форма. Со висина помалку од...

Four Seasons

Јахтата Futura има хибридни мотори, надворешно стакло и форма на риба, заедно со многу други технологии кои ја хранат неговата одржливост… Најновиот концепт на...

Green Tea

Michael Korsго претставува најновиот машки мирис во својата колекција Extreme… Оваа линија веќе има Extreme Blue, Extreme Night, Extreme Rush, Extreme Speed, додека најновата...

Cotton Club

Со доаѓањето на Дејвид Церато во компанијата пред пет години, марката Montblanc за многу кратко време ја смени својата поделба за часовници… Префрлувајќи го...