• Сподели на:

15 минути за совршени стомачни мускули

___

Од Јутјуб каналот Фитнес Блендер, кој е еден од најпопуларните канали за вежбање, доаѓа програм кој за 15 минути согорува 102 калории и ветува зајакнување на стомачните мускули. Предностите на овој програм се повеќе од добри, а за почеток е олеснување во тоа што не ви е потребна никаква опрема. Спремете патики, шорцеви и маица и спремни сте.

Следна интересна работа е дека вежбите не се бројат, туку точно ви е одредено колку пати треба да ја поновите некоја од вежбите. Важно е секоја да се прави по 50 секунди каде потоа следи по 10 секунди одмор.

Погледнете ги вежбите кои ги предложува овој канал.

Standing Abs and Obliques Workout Without Crunches: Intermediate to Advanced Standing Abs Exercises

 

 


Оставете коментар

___