Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Коса

Одлични фризури за Вашите мали девојчиња, кои можат да ги направат и татковците!

Утринската подготовка може да биде доведена и на 1 минута кога се Вашите деца во прашање.

Понекогаш ни самите немаме доволно време да се подготвиме за работниот ден, а уште помалку време преостанува за подготовка на Вашите мали девојчиња. Оние кои имаат ќерки треба да одвојат време за фризури кои често им одземаат многу време.

Ние Ви предлагаме неколку фризури со кои лесно ќе можете да ги задоволите барањата на Вашите ќерки, но и да се заштеди многу на време. Можат да ги прават и татковците , ове фризури се можне едноставни за правење.

Прочитај

Uncategorized

2 октомври е најголемиот државен празник на Република Гвинеја. На овој ден, Гвинеја ја прославува независноста од Франција. 2018 е важна година, бидејќи токму...

Совети за Секс и Врска

Ја љубам мојата сопруга и не се срамам да го покажам тоа. Ја сакам наутро, кога е без грам шминка, сонлива и со коса која...

Лице

Сите знаеме дека маскарата не би требало да ја користиме подолго од 6 месеци, колку и да е во добра состојба, а пудрата не...

Совети за Фитнес

Младата студентка Алис Лајвинг пред само година дена се одлучила да живее здраво и со таа одлука се трансформирала во фитнес кралица. Алис имала...