Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети и како да

Погледнете како совршено да нанесете римел (Видео)

Младата блогерка Карин Драгос го претстави своето 4-минутно видео со совети за нанесување на маскара.

Многу од вас можеби се запознаени со техниките за правилно нанесување на римел, но сме сигурни дека ќе пронајдете и нешто за кое не сте се сетиле досега.

Неоспорен факт е дека за совршениот изглед на трепките е важно и каква маскара користите, но техниката е водечка во речиси секој поглед и може да го засили тројно ефектот и на најдобрите шминки некогаш создадени.

Прочитај

Four Seasons

Јахтата Futura има хибридни мотори, надворешно стакло и форма на риба, заедно со многу други технологии кои ја хранат неговата одржливост… Најновиот концепт на...

Green Tea

Michael Korsго претставува најновиот машки мирис во својата колекција Extreme… Оваа линија веќе има Extreme Blue, Extreme Night, Extreme Rush, Extreme Speed, додека најновата...

Cotton Club

Со доаѓањето на Дејвид Церато во компанијата пред пет години, марката Montblanc за многу кратко време ја смени својата поделба за часовници… Префрлувајќи го...

Wall Street

Станува збор за Hanoi Golden Lake Нotel, кој е наречен така единствено заради навистина специфична причина. Според наводите, оваа 25-катна зграда е покриена со...