• Сподели на:

Еве како да изгледате 5 години помлади смо со еден потег на чешелот! (Видео)

___

Повеќето жени знаат дека постојат трикови како себе да се направат поубави, помлади и посакувани. Меѓутоа, дали сте знаеле дека со само неколку секунди на своето лице можете да му “одземете” пет години?

Едноставно нешто, како што е патецот на погршна страна може да не направи да изгледаме многу помалди, но и моногу постари.

Патецот на средина: Додава седум години

Цик цак патец . Ве прави две години помлади

Патец на десната страна: Одзема дури пет години

Патец на левата страна: Додава пет години

Малку одалечен од средината: Ве прави четири години помлади

Погледнете го видеото:

5 WAYS TO PART YOUR HAIR


Оставете коментар

___