• Сподели на:

Trent Reznor и Atticus Ross по трет пат во соработка на филм на David Fincher.

___

Иако Nine Inch Nails е во полна пара на својата Австралиска турнеја, Trent Reznor и Atticus Ross го завршија соундтракот за новиот филм Gone Girl на David Fincher кој треба да има премиера на 3 Октомври.  Тимот е веќе докажан во соработката на The Girl With The Dragon Tattoo и The Social Network (за кој добија и Оксар).

Слушнете ја инструменталката која ја подготвија за престојниот филм:

http://fuckyeahatticusross.tumblr.com/post/82766375459/findamazingamy-com-site-audio-trent-reznor-and

Во прилог и официјалнииот трејлер за филмот Gone Girl

https://youtube.com/devicesupport


Оставете коментар

___