• Сподели на:

Нов видео запис на Arctic Monkeys за песната Snap Out Of It

___

Некои го доживуват како обичен ден на хистеричен супер фан ан бендот, некои ја препознаа девојката во истото видео со бендот па се доживува како поранечна девојка на кои очигледно и недостасува тој дел од животот. Како и да е, има сцена на жешка девојка како готви стек во долна облека, па сами одлучете…

 

Arctic Monkeys - Snap Out Of It (Official Video)


Оставете коментар

___