Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

музика

Која беше мачката на Дон Корлеоне во филмот „Кум“?

httpv://www.youtube.com/watch?v=i96VS_z8y7g

Мачката која се појавува во една легендарна сцена од филмот „Кум” актерот Марлон Брандо ја нашол непосредно пред снимањето на сцената. Тоа било залутана улична мачка која пробувала да најде храна.
Таа е една од најлегендарните сцени во филмоската индустрија, а ова улично маче ја има споредната улога!

Advertisement
Advertisement

Прочитај