Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

музика

Како Ријана ја дочека 2014 година

Во друштво на младата 21 годишна позната манекенка Кара Делевинге, Рири во луксузна атмосфера ја прослави очекуваната новогодишна ноќ. Во клубот 40/40 во Њу Јорк со огромно бело крзно, вел преку лицето и розеви високи потпетици имаше спектакуларен и забележлив „настап“.
Да се потсетиме, клубот 40/40 го поседува раперот Џеј Зи.

Rihana_NY_14_1

Rihana_NY_14_2

Rihana_NY_14_6Rihana_NY_14_5

 

Rihana_NY_14_7

 

Rihana_NY_14_9

 

Rihana_NY_14_10

 

Rihana_NY_14_11

 

Rihana_NY_14_13

 

Rihana_NY_14_14

 

Advertisement
Advertisement

Прочитај