• Сподели на:

Обложување на столетието (The Big Short)

___

Откако ќе го предвидат економскиот колапс на пазарот, четворица финансиски менаџери го прават единствениот (не)логичен чекор, се обложуваат против светската економија.

Режија: Адам МекКеј

Улоги: Кристијан Бел, Стив Карел, Рајан Гослинг, Бред Пит

Времетраење: 130 минути

Јазик: англиски

Жанр: комедија, драма, биографија


Оставете коментар

___