Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Филм

МАКЕДОНИЈА СЕ ПРИКЛУЧУВА НА ПЕТИЦИИТЕ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ БРАТ, ФАРМА И ПАРОВИ

Дадете го и Вие Вашиот глас против моралниот хорор што ни го шират одвратните Српски реални шоуа: Big Brother ( каде учесник е осуден криумчар на дрога пред Српски цркви ), Фарма ( каде учесници се човеколики морално сиромашни стриптизети) и Парови ( каде учествуваат осудени проститутки и други видови сексуални работнички )
Невидена брука за цел регион!!!

httpv://www.peticije24.com/srbija_protiv_farme_parova_i_vb

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Advertisement