Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Филм

Џими Фелон и Вил Смит: Еволуцијата на Хип Хоп танцувањето

Премиерното издание на “Tonight show” на Џими Фелон

 

За премиерното издание на Tonight show, Џими Фелон направи мал преседан: присутни беа U2, Џоан Риверс (ова беше нејзино прво појавување на NBC, после забраната за нејзино појавување од 1986), а богами и многу други ѕвезди.

 

Дополнително, Џими Фелон успеа некако да го натера и Вил Смит да порапува малку.

 

Ако ова е тоа што ни нуди Џими Фелон, подобро Џеј Лено нека се навикне на пензија, затоа што NBC нема дооолго време да бара нешто од него.

 

Во дополнение, погледнете како Џими Фелон и Вил Смит танцуваат во двојка.

Advertisement
Advertisement

Прочитај