• Сподели на:

Врвни слушалки Sennheiser

___

Аудио специјалистите од овој бренд Sennheiser, е еден од најзначајните имиња во светот на секој софистициран љубител на добар звук…

Како еден од светските познати производители на слушалки и микрофон, германскиот бренд секогаш се обидел да не изненади со иновативни производи и да ги донесе работите на сосем поинакво ниво. Неверојатните  Н.Е. 1 Sennheiser слушалки се добар пример, бидејќи тие се најверојатно најдобрите слушалки до сега. Не можеме веројатно да си го замислиме нивото на возбуда што се чуствува кога ќе го слушнете и кристално чистиот звук што тие го произведуваат.

Уметноста Art Basel Hong Kong, серија на престижни уметнички саеми, тоа е местото каде што се произведуваатразлични звуци кои љубителите уште еднашможат да уживаат во убавите звуци. Посетитиелите на овој саем ќе имаат можност да доживеат врвен квалитет на звукот, со иновативен 3D аудио звук кој досега не е виден.

 

 


Оставете коментар

___