• Сподели на:

Тренди нокти : метални нијанси

___

Ново и смело? Пробјате некоја метална нијанса на лак за нокти или пак комбинирајте две различни во омбре стил. Имате повеќе опции: златна, сребрена, бронзена, јагленеста (anthracite), бакарна…а може и некоја неутрална нијанса, со метален сјај. Одберете некоја нијанса која ќе одговара на вашиот тен или комбинирајте со накитот кој го носите.


Оставете коментар

___