• Сподели на:

Спијте со ајкули во Парискиот аквариум

___

Spavajte sa ajkulama u pariskom akvarijumu

Мора да признаеме дека изразот ,, спиење со ајкули” можеби и не е соодветен , но моравме да го употребиме во ова ситуација.

Колку луѓе би сакале да спијат со ајкули? Парискиот аквариум, сега на своите гости ќе им даде можност, бидејќи спиењето во кревет во обична хотелска соба стана застарено. Оваа опција некои сметаат дека е најдобра за да ја поминат така ноќта, а ние веруваме дека се големи љубители на адреналин и се она што може да ве доведе до границата.

Тоа се изгледа вака… тоа е огромен аквариум, кој е преторен во спална соба, која има сткло наместо ѕидови и е потопена во три милиони литри вода и Ви нуди панорамско разгледување на се она што Ве опкружува. Со соодветна декорација, оваа подводна спална соба Ви ги нуди сите луксузи кои Вам евентуално може да Ви затребаат, со 35 ајкули, кои ќе ги гледате додека, спиете, јадете, дишете…

Ова е исто така направена и за ,,романтична цел”, како дел од специјалната понуда, иако сметаме дека романтиката и ајкулите не одат заедно во комбинација. Како дел од овој аквариум се и фотографиите со подводни нуркачи.

Ако Ве заинтегрира оваа понуда, треба да знаете дека Ви е потребна среќа да уживате во ова искуство. Кој сака нека дојде и нека ужива…


Оставете коментар

___