Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

новости и трендови

Школо за шминкање: Есенските вечери во бојата на слива

До почетокот на есента остана уште малку, а вие до тогаш можете да извежбате како да се нашминкате во тренд…

Усните со боја на слива ќе бидат главен тренд оваа есен.

Со темните кармини и лакови за нокти кои ќе ги носиме, мораме да знаеме очите да ги нашминкаме неутрално.

Погледнете го упатството како да добиете совршен вечерен изглед…

https://www.youtube.com/watch?v=GL_iDPd625Y

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...