• Сподели на:

Секси и драматичен make up (Видео)

___

Инспирацијата за овој интензивен make up , блогерката Miss Maven ја пронашла во филмот “Maleficent”.

Драматични очи и црвен кармин, и тоа како одат заедно!

Wearable Maleficent Inspired Makeup Tutorial


Оставете коментар

___