Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

новости и трендови

Неверојатна Make up трансформација

Некои жени е многу тешко да ги препознете без шминка, бидејќи таа во целост им го менува лицето.

Сите знаеме дека шминката влијае на изгледот, но дека може да влијае толку драстично?

Погледнете што овој шминкер, чие име е Samer Khouzami  направил, нема да верувате дека се работи за истата личност.

1

 

 

 

 

2

 

 

 

3

 

 

4

 

5

Прочитај

Wall Street

Како што ќе кажат луѓето – не треба да се поправа тоа што е расипано… Сепак, станува збор за Omega брендот, кој всушност веќе...

Four Seasons

Кога некој би ве прашал кое е вашето омилено место на нашата планета, што би му одговориле? Поточно, дали би избрале само едно место?...

Fool Moon

Ни делува речиси не возможно да уживаме во момент на мир додека глобалната пандемија се уште го освојува светот… Едноставно не можеме да ги...

Route 66

Nissan & Italdesign пред две години соработуваа на заеднички проект, како би ја прославиле педесеттата генерација на GT-R и италијанската дизајнерска куќа… Резултатот од...