• Сподели на:

Модерни часовници за мажите кои го сакаат минимализмот

___

Доколку ви се здосадија часовниците кои се пренатрупани со копчиња, стрелки, бројки кои обележуваат датуми или стотинки, време е да ги погледнете овие неверојатни часовници наменети за машкиот пол, кои ја редефинираат идејата за тоа како една да изгледа овој моден додаток.

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-001.jpg

Со чиста, едноставна естетика, часовниците кои може да ги пронајдете во виртуелната продавницата на dezeenwatchstore.com, пленат со својот минималистички дизајн и уште еднаш го потврдуваат правилото дека „помалку, е вушност повеќе“.

Погледнете ги часовниците кои на вашата рака ќе изгледаат како вистинско подвижно парче уметност.

Rosendahl – Picto

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-1.jpg

 

Issey Miyake – Twelve

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-2.jpg

Kitmen Keung – Long Distance 1.0

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-3.jpg

Nomad – Mòltair

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-4.jpg

Projects – Suprematism

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-5.jpg

Projects – Crossover

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-6.jpg

NAVA – Ora Lattea

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-7.jpg

NAVA – Ora Unica

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-8.jpg

Eone – The Bradley Compass

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-9.jpg

Ziiiro – Celeste

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-10.jpg

Ziiiro – Eclipse Metallic

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-11.jpg

Bulbul – Pebble

moderni-casovnici-za-mazite-koi-go-sakaat-minimalizmot-12.jpg

 


Оставете коментар

___