Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

новости и трендови

Колку сончеви денови во годината има низ градовите во светот?

Не постои лош сончев ден. Тогаш е невозможно да бидете тмурни и нерасположени. Напротив, сончевите денови се извор на среќа и енергија.

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-001.jpg

Бидејќи сите преферираме шетање и патување под сончева светлина и на пристојни температури над 20-от степен, фотките во продолжение ќе ви бидат од голема корист.

Следен пат кога ќе сакате да отпатувате некаде подалеку, прво консултирајте се со нив. Така ќе откриете дали местото ќе ви ја дополни дозата на витамин Д или пак ќе мора да се помирите со облаците.

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-01.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-02.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-03.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-04.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-05.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-06.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-07.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-08.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-09.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-10.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-11.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-12.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-13.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-14.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-15.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-16.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-17.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-18.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-19.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-20.jpg

kolku-soncevi-denovi-vo-godinata-ima-niz-gradovite-vo-svetot-21.jpg

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Green Tea

Читањето книги пред спиење го подобрува квалитетот на спиењето, го намалува стресот, го подобрува расположението и ни помага да донесуваме подобри и поправилни одлуки,...

Uncategorized

2 октомври е најголемиот државен празник на Република Гвинеја. На овој ден, Гвинеја ја прославува независноста од Франција. 2018 е важна година, бидејќи токму...

Совети за Секс и Врска

Ја љубам мојата сопруга и не се срамам да го покажам тоа. Ја сакам наутро, кога е без грам шминка, сонлива и со коса која...

Лице

Сите знаеме дека маскарата не би требало да ја користиме подолго од 6 месеци, колку и да е во добра состојба, а пудрата не...

Advertisement