• Сподели на:

Како да се ослободите од брчките околу устата? (видео)

___

Брчките се најголемиот женски проблем кога станува збор за изглед и убавина, па по секоја цена и на било кој начин секоја жена се труди да ја забави нивната појава.

Секогаш можете да пробате разни креми и маски, но постои и целосно бесплатен начин да се ослободите од оние најупорните – околу устата.

Практикувајте ја оваа гимнастика за лице пред огледало за целосно да може да ги контролирате движењата.

Ако вежбата ја правите правилно, би требало да почувствувате затегање и напнатост на мускулите. Ако не чувствувате ништо, тогаш некаде грешите и треба да почнете одново.

3 минутните вежби изгледаат вака:


Оставете коментар

___