• Сподели на:

Како да се нашминкате ако сте русокоса? (Видео)

___

Привлечната сила на русокосите жени е многу голема и нивната убавина би било добро да се акцентира на вистинскиот начин.
Шминката на жените со руса коса најдобро е да биде во бледо розови нијанси или праска нијанси.
Имајте во предвид дека бакарните нијанси руж ги прават русокосите дами уште побледи. Освен тоа за вас важи правилото – колку помалку, толку подобро. Бидејќи бојата на вашата коса е доволно силен акцент. Не заборавајте исто така вашиот тен да биде секогаш идеално изедначен.
За усните би било добро да изберете поинтензивни бои – портокалова или розова.

Get Ready With Me: Orange Lips


Оставете коментар

___