• Сподели на:

Изберете кармин според бојата на кожата

___

Усните се едно од оние нешта кои веднаш го привлекуваат вниманието. Затоа сите се трудиме да ги направиме примамливи. Изборот на вистинската боја на кармин сепак не е толку лесен потфат.

Тоа дека оваа сезона се модерни одредени нијанси или пак многу ви се допаѓаат јако црвените усни, сосема не значи дека и на вас ќе ви одговараат. Првото и најважно нешто со кое треба да се приспособат е тенот на кожата.

За да ги изберете вистинските нијанси на усните според својата коажа, погледнете во предлозите на сликата подолу.

22


Оставете коментар

___