• Сподели на:

8 Runway маникири кои треба да го копирате

___

Совршениот маникир се ноѓа некаде меѓу помеѓу уметност и оние помалку шарени нокти кои можеа да се видат зад сцената на модната недела во Њујорк. Дали е маникир со половина месечина, позлатен врвот, или се додадени светки, овие се и тоа како погодни за секојдневно носење.

 

elle-fall-2014-nails-alexandre-herchcovitch-v-xln

elle-fall-2014-nails-creatures-butter-london-v-xln

elle-fall-2014-nails-icb-prabal-gurung-h-lgn

elle-fall-2014-nails-kiss-products-for-charlotte-ronson-fall-2014-by-rocky-luten-h-lgn

elle-fall-2014-nails-libertine-h-xln

elle-fall-2014-nails-nicole-miller-h-xln

elle-fall-2014-nails-tadashi-butter-london-h-xln

elle-fall-2014-nails-zimmermann-v-xln

elle-00-opener-fall-2014-nails-h-lgn


Оставете коментар

___