• Сподели на:

Зои Блаж одговорна за вилата НИА

___

И покрај тоа што тече 7 та недела од влегувањето на натпреварувачите во вилата ”На иста адреса”, тие сеуште имаат проблеми со будење. Погледнете кој ги почитува, а кој не ги почитува правилата.


Оставете коментар

___