• Сподели на:

Животни приказни – Миа – На иста адреса

___

Миа ја раскажа својата животна приказна. Зборуваше за фамилијата, детството, забранетата љубов. Погледнете што таа и раскажа на Весна Бејби Петрушевска, вчера вечер во вилата НИА.


Оставете коментар

___